a Puskásnál folytatja

2018.09.06. 13:10

Szerződést bontott Varga Józseffel a Vidi

Közös megegyezéssel szerződést bontott középpályásával, Varga Józseffel az élvonalban címvédő, ősszel az Európa-liga csoportkörében is érdekelt MOL Vidi FC.

Felcsút, 2017. augusztus 27. A fehérvári Fiola Attila, Varga József és Szolnoki Roland (b-j) gratulál egymásnak, miután a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában a Videoton FC 3-1-re gyõzött a Ferencváros ellen a felcsúti Pancho Arénában 2017. augusztus 27-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Fotó: Koszticsák Szilárd

A fehérvári futballklub csütörtökön a honlapján közölte, hogy a 30 éves, 34-szeres válogatott játékos távozik az egyesülettől.

Vargát 2016 nyarán szerződtették a fehérváriak, akikkel bajnoki ezüstérmes (2017), majd aranyérmes (2018) lett, és az együttes közlése szerint 57 tétmérkőzésen lépett pályára az első csapatban.

Varga – akit a Vidi már nem nevezett az őszi El-csoportkörre – szabadon igazolhatóként a szintén élvonalbeli Puskás Akadémiához került, amely délután a honlapján hivatalosan bejelentette a négyszeres magyar bajnok középpályás szerződtetését. Varga három évre szóló megállapodást írt alá a felcsútiakhoz.

Borítókép: A fehérvári Fiola Attila, Varga József és Szolnoki Roland (b-j) gratulál egymásnak, miután a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában a Videoton FC 3-1-re győzött a Ferencváros ellen a felcsúti Pancho Arénában 2017. augusztus 27-én.

MTI Fotó / Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában