Családi nap sztárvendégekkel

2023.06.19. 14:00

Zámbó Krisztián és Ruszó Tibi is színpadra lépett Várpalotán

Zámbó Krisztián és a 2019-es X-Faktor győztese, Ruszó Tibi is fellépett azon a családi napon, amelyet a várpalotai városi sportcsarnok parkolójában rendezett a Barát a Bajban Alapítvány.

Szabó Péter Dániel

Zámbó Krisztián néhai édesapja, Zámbó Jimmy dalait is elénekelte a lelkes várpalotai közönségnek Fotó: Szabó Péter Dániel

Az ingyenes rendezvény már délelőtt elstartolt, „Harcolj és küzdj az egészséges Várpalotáért!” címmel a sportos programot hirdettek meg a Várpalota általános iskolásainak.  A csapatoknak többek között a Várpalotai Rendőrkapitányság, a Várpalotai Mentőállomás a Pétfürdői Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság által biztosított állomásokon kellett helytállniuk, s különböző izgalmas feladatokat teljesíteniük, de a résztvevő mintegy 300 gyermek az utazó vidámpark attrakcióit is kipróbálhatta a Gál Gyula Városi Sportcsarnok parkolójában. 

Délután aztán már a családokat várták a szervezők a helyszínre. A gyermekek ugrálóvárban és körhintákon szórakozhattak, de árusok is kínálták portékáikat, míg a rászoruló és hátrányos helyzetű családok támogatásával foglalkozó Barát a Bajban Alapítvány sátránál a felajánlásoknak köszönhetően lekváros kenyeret, különböző gyümölcsöket és ízletes pörköltet kóstolhattak a résztvevők.   

Később aztán minden szem a színpadra szegeződött. Előbb a mulatós zenét játszó Potyautasok együttes szórakoztatta a nagyérdeműt, majd a 2019-es X-Faktor győztese, Ruszó Tibi énekelt a verőfényes napsütésben. Zárásként Zámbó Krisztián lépett színpadra, saját dalai mellett édesapja, Zámbó Jimmy slágereit is előadta, a megjelentek legnagyobb örömére. 

A helyszínen megtudtuk, a Barát a Bajban Alapítvány szívesen fogadja az adományokat, melyből év közben tartós élelmiszereket és egyéb, a mindennapi élethez szükséges eszközöket vásárolnak krízishelyzetbe került családoknak, intézményeknek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!