Felrobbant a színpad Veszprémben

2023.08.18. 19:00

Világszínvonalú koncertet adott Charlie a Gyárkertben

Hatalmasat szólt és elsöprő sikert aratott Charlie koncertje Veszprémben, a telt házas Gyárkert Kultúrparkban csütörtök este, amely a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programja volt.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

Nem csak a jól ismert dalok, mint a Jég dupla whiskyvel, Az légy, aki vagy!, illetve a Könnyű álmot hozzon az éj szólt hatalmasat a parkban, hanem az összes többi nóta is, melyekkel órákon át, késő estig lenyűgözte az énekes a közönséget, mely több dalt is együtt énekelt vele. 

A szerencsések, akik ott lehettek a veszprémi koncerten, meggyőződhettek arról, hogy a kitűnő előadó egyaránt otthon van és csúcsszuper zenei élményt ad, legyen szó rock-, jazz-, blues-, soul- és a funkmuzsikáról. Jellegzetes, rekedtes hangja, megjelenése valósággal felrobbantotta a színpadot a nyári éjszakában a Gyárkertben, ahol a tökéletes, világszínvonalú koncertet, illetve hangulatot szolgálta a teljes színpadkép, a hangosítás és a különleges, az egyes nótákhoz megkomponált fények, színek is. 

Charlie kissé meghatódva egyébként hangot is adott annak, hogy mennyire kitűnő, telt házas helyen van, amit jobbnak tartott, mint egy jól ismert helyszínt, ahol már többször fellépett. 

A kitűnő énekes nemrég hatalmas tömeg előtt ugyancsak nagy sikerű koncertet adott az alsóörsi kempingben, a motorostalálkozón is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!