TV2

2023.09.24. 12:37

Sztárban sztár leszek: ezt a tapolcai lányt mentette meg Tóth Gabi +videó

Szombat este összeállt Tóth Gabi csapata a Sztárban sztár leszek! műsorában. A tapolcai származású énekesnő nem is bírta a stresszt, előbb elsírta magát, majd kénytelen volt felállítani a székéből a zintén tapolcai versenyzőjét. Egy váratlan fordulat azonban új esélyt adott neki és Halász Rebekának.

Veol.hu

Forrás: TV2 Sajtószoba

A TV2 tehetségkutatójának középdöntőjében már azért versenyeznek az indulók, hogy széket kapjanak a mesterektől, vagyis Köllő Babett-től, Tóth Gabitól, Majkától és Pápai Jocitól. A szombati adásban Gabi rettentő nehéz helyzetbe került, az egyik énekes, Oláh Vivien ugyanis már akkor lépett színpadra, amikor Gabi mindhárom székén ül valaki. Többek között a szintén tapolcai Halász Rebeka.

Tudom, hogy nyálasnak hangzik, de nem vehetem el egy tapolcai lánynak az álmát, mert tudom, hogy egy tapolcai lánynak milyen egy álma...

− mondta Gabi, miközben a könnyeivel küzdött. Végül mégis átadta Rebeka helyét Vivinek. Tilla azonban nem sokkal később bejelentette: az idén nem három, hanem négy versenyzője lehet egy-egy mentornak, így a már kiesett énekeseket, akik közül egyet megmenthetett Gabi.

Az énekesnő végül úgy döntött: Rebekát menti meg. A szintén tapolcai lány egyébként Palya Bea bőrébe bújt, és az Utánam a vízözön című dalt énekelte el, és mint elárulta, elsősorban Gabinak akart megfelelni a választásával. Ez, tekintve, hogy továbbjutott, sikerült is, így legközelebb majd az élő show-ban találkozhatunk vele. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!