Hírességek

2023.10.01. 19:55

Egyik celeb-bejelentés jött a másik után, plusz egy üzenet neked (is) Tóth Gabitól

Most vasárnap is górcső alá vesszük, mi történt a Veszprém vármegyei celebekkel, hírességekkel. A porongon: Tóth Gabi és Vera, Nótár Mary, Vastag Csaba, Balanyi Szilárd.

Veol.hu

Tóth Gabi Insta-oldalán egyre több az idézet

Forrás: TV2 Sajtószoba

Tóth Gabi folytatja idézet-sorozatát az Instagramon. A tapolcai származású énekesnő ezúttal nem csak 24 óra után eltűnő story-ban, hanem posztként is megosztott egy gondolatot, ezúttal Matt Haig brit írú-újságírótól vett kölcsön két mondatot: „Ne feledd, hogy ki vagy! Tudd, hogy tudsz küzdeni! Mint csillagok fényét az éj kiemeli: lásd meg a sötétben a vezérlő fényed, minden küzdelemtől erősebb az éned.”

Balanyi Szilárd, a Quimby veszprémi születésű billentyűse számos önálló projekttel is büszkélkedhet. Insta-oldalán most bejelentette, mire számíthatunk még tőle az idén. Nove,ber 14-én jelenik meg limitált példányszámú, vynil korongja, amely a Na, ez az! címet viseli majd. Online pedig december 13-án kelenik majd majd a Piano projekt című EP-je. 

A veszprémi születésű mulatós sztár, Nótár Mary és Ruszó Tibi nemcsak rövid részletet mutatott készülő, közös videóklipjükből és dalukból, de azt is elárulták, mikor fog teljes valójában megjelenni: október 5-én, csütörtökön. 

Vastag Csaba már most nagyon örülhet legutóbbi klipjének. A veszprémi kötődésű énekes augusztus végén megjelent dala ugyanis átlépte a kétszázezres megtekintést a Youtube-on. 

A tapolcai Tóth-lányok idősebb tagja, Vera már most ünnepi lázban ég, de ez nem is csoda, hiszen gőzerővel készül karácsonyi koncertjére

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!