Sztárban sztár leszek!

2023.10.27. 21:00

Hazatért a tapolcai tehetség: feltöltődve várja a következő show-t Halász Rebeka

A Sztárban Sztár leszek! című televíziós tehetségkutató tapolcai versenyzőjétől, Halász Rebekától megtudtuk, mennyire profin dolgoznak a műsor sminkesei és minden stylist, hogy a versenyzők a legtökéletesebben hasonlítsanak a megformálni kívánt sztárokra. Ha valaki, akkor Rebeka pedig ezt igazán tudja, hiszen legutóbb a felismerhetetlenségig elmaszkolták, amikor CeeLo Green bőrébe bújva énekelt.

Tóth B. Zsuzsa

Halász Rebeka

Forrás: TV2 Sajtószoba

– Csak az arcmaszk készítése három és fél órát vett igénybe, az idő alatt mozdulatlanul kellett ülnöm, nem volt szabad nevetni és még az orromat is csak nagyon óvatosan fújhattam ki. Azt követően került rám a kopasz paróka, majd a végső öltözködés, a kitömött ruha felvétele következett. Sötétbarna kontaktlencsét kaptam, már nem először a műsorban, hiszen zöldeskék a szemem. Mindez hat órát vett igénybe. De a sminkesek jól tudták, hogy mi amatőrök vagyunk, nem profik, nagyon türelmesen álltak hozzánk, részünkről pedig fegyelemre volt szükség a siker érdekében – mondta Rebeka, aki a férfi testbe bújva a produkciót követően a saját hangján adott interjút TV2 nagy sikerű műsorában.  

– Direkt kérték, hogy ne az elváltoztatott hangon beszéljek, hanem a sajátomon, ez így elég vicces volt. Egyébként ismertem a dalt, nem volt nehéz megtanulnom a szövegét, legfeljebb a rapes, gyorsabb beszéd megtanulására kellett több időt szánom. Inkább az volt kihívás, hogy a kövér férfi testbe bújva macisan mozogjak, igyekezzem elhitetni, hogy nehezen cipelem a súlyt, ami valójában könnyű volt – magyarázza a tapolcai lány, aki a műsor kezdete óta most, kedden volt először otthon. Fél napra hazautazhatott, mert már nagyon honvágya volt, ennyi időt még sosem töltött távol a városától.

Azt mondja, jó volt találkozni a családdal, ismerősökkel, sétálni a városban. De szerdától már újra próbálnia kellett a közös produkciót és szólót is. Utóbbiban Kelly Rowland egyik pörgős dalát énekli majd, de erről konkrétabbat nem árulhatott el. Az afro-amerikai énekes táncol is a színpadon, így ezúttal több koreográfiát kell megtanulnia, mint a múlt héten.

A vasárnapi élő show megint izgalmas lesz, abban ugyancsak kiesik egy versenyző a mostani tízből. Rebeka a felkészülés során figyelembe veszi a mesterek tanácsait is. Pápai Joci a minap megdicsérte, és bátorította azzal, hogy ha a hangszín tekintetében a tökéletes hasonlóságra törekszik, nem lehet gond. A szintén tapolcai származású Tóth Gabi pedig a legutóbbi produkcióhoz adott tanácsai között kiemelte, hogy öblös hang kell, ugyanakkor vékony fejhang is és ügyeljen arra, hogy a mozgás ne vigye el a showt. Gabi azt is megjegyezte, hogy szereti Rebekában azt, hogy a kritikától nem sértődik meg, hanem azt jobbító szándéknak tekinti és ügyesen él vele, megfogadja a tanácsokat.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában