Sztárban sztár leszek!

2023.11.13. 11:57

A tapolcai tehetség Boy George-ként, Király Viktor oldalán hódította meg a nézőket +videók

A tapolcai énekes, Halász Rebeka ezúttal Boy George Chameleon című dalát énekelte a vasárnap esti Sztárban sztár leszek! című műsorban. Sztárpartnere Király Viktor volt.

Tóth B. Zsuzsa

Rebeka egy egyedülálló kezdeményezés részese lehetett, ugyanis hazánkban még nem volt olyan tehetségkutató műsor, amelyben a versenyzők olyan sztárokkal léptek együtt színpadra, akikkel korábban nem találkoztak sosem. Ráadásul az utolsó pillanatig titok volt előttük híres partnerük kiléte.  Vasárnap minden versenyző egy-egy meglepetés sztárral lépett színpadra, Rebeka vallotta, hogy nagy megtiszteltetés számára, hogy Király Viktorral énekelhette együtt a dalt. A múlt héten Majkától csupán hét pontot kapott, ez nagyon rosszul esett neki, de inspirálta is, hogy megmutassa, ennél többre érdemes.

– Boy George nagyon megosztó személyiség, nőiesnek kell maradnom, de mégis egy férfiről van szó, ezt ötvözni nagyon nehéz lesz. A hangja mélyebb, az enyém inkább középmagas, muszáj lesz valahogy összehoznom a produkciót. Könnyítés, hogy nem volt nehéz a koreográfiám, de nagyon oda kell figyelnem, hogy a dal hangulata ne vigyen el. Hangulatot és energiát kell varázsolnom a színpadra, megpróbálom Pápai Joci pozitív kisugárzását követni, hiszen ő már énekelt Boy George-ot korábban. Mindenképpen tanulni fogok tőle – vallotta a dal tanulása során Rebeka. Nagyon izgult amiatt, hogy vajon ki lesz a sztárfellépő, akivel a dalt együtt énekelheti majd, de nem voltak tippje. Király Viktor láttán elámult, nagy örömet szerzett neki az előadó.  

A produkciót követően Király Viktor csak dicsérni tudta Rebekát, gratulált a múlt heti produkciójához és elismerte az angol kiejtését. Rebeka mentora, Tóth Gabi el volt ragadtatva az előadástól.  

– Pasi hangot utánozni nőként nagyon nehéz, nagyon jól megugrottad, Viktornak pedig köszönet, hogy feloldotta Rebekát. aki szorongó típus – mondta Gabi. A produkcióra mindhárom mentor kilenc pontot adott, ezzel az esten hatodikként szereplő Rebeka holtversenyben az ötödik helyet szerezte meg, egy ponttal lemaradva a többiektől. Az első szavazás után az utolsó helyen állt ugyan, de a másodikra megmentették a nézők a veszélyzónától és tovább jutott.    

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!