Vál(t)ás

2023.11.09. 14:10

Fotókon és videón a sokakat megosztó tánc: Tóth Gabi kitálalt a szerelmes fellépés után

Megosztotta a közvéleményt Tóth Gabi vasárnap esti produkciója, amelynek során az énekesnő új, Átkozott nyár című dalát adta előénekelte és táncolta el táncos párjával, Papp Máté Bencével.

Tóth B. Zsuzsa

Tóth Gabi és új párja, Papp Máté Bence a Sztárban sztár leszek! színpadán

Forrás: TV2 Sajtószoba

Bár Gabi az elmúlt hetekben többször besokallt a bulvár sajtó kíváncsiskodásától, most maga lépett a kamerák elé, hogy kiénekelje, kitáncolja magából szomorúságát és boldogságát egyaránt. Tóth Gabi korábbi párja, férje, Krausz Gábor séf a nyáron jelentette be, hogy véget ért a házasságuk, majd arról szóltak a hírek, hogy felesége új párja a Fricska Táncegyüttes egyik tagja. 

Az érzelmes dalban a tapolcai származású énekesnő közelmúltbeli válását írta le, a produkció végén pedig megcsókolták egymást párjával. A műsort követően Tóth Gabi bevallotta, hogy nem volt könnyű számára ez az időszak, a dalban azt szerette volna kifejezni, elénekelni, hogy mi történt velük. Az optimista dal a szövege szerint bár nagyon mély és nehéz volt ez az időszak, de annál boldogabb jelent hozott magával. Az énekesnő azt üzeni soraival követőinek, hogy merjenek boldogok lenni.  

Friss hír, hogy Gabi is megszólalt a Krausz Gáborral való házasságával, a válással és az új szerlemével kapcsolatban. Mint írta, Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam... Nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez... – írta az énekesnő, hozzátéve többek között, hogy évek óta küzdötte a házasságukért.

Mindketten részesei voltunk, hogy így alakult... Mégis mindent az én „számlámra írtak” de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben...  Ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért, ez szomorú...

– írta, de azt is elárulta, hogy szakemberek segítségét is kérték, párterápián is jártak, de rá kellett jönniük, hogy hamar és váratlanul jött az életükbe a legnagyobb csodájuk, Hannaróza... Abban hittek, hogy majd miatta megoldják a problémáikat, ezért együtt maradtak. 

Gabi azt is leszögezte nyilatkozatában, hogy a házasság előbb ért véget, mint hogy elkezdődött volna a viszonya a Fricsak tagjával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!