Halász Rebeka

2023.11.10. 17:49

„Gabi mindig mellém áll” - a Sztárban sztár leszek! tapolcai tehetsége se tudja, mi vár rá

Halász Rebeka stabilan menetel előre a TV2 tehetségkutatójában, ahol a vasárnapi élő show-ban a középmezőnyben ült. A tapolcai énekes vallja, hogy a Sztárban sztár leszek! történetében eddig a legutóbb előadott dal volt a hozzá leginkább közel álló.

Tóth B. Zsuzsa

Halász Rebeka a Sztárban sztár leszek! színpadán

Forrás: TV2 Sajtószoba

− Nagyon szeretem a rockzenét, örültem ennek a dalnak és jó visszajelzéseket kaptam az előadásról mindenkitől. Sokakat meglepett, hogy torokhangom is van, ezt most megmutathattam. Mostanra a csapat is nagyon összeszokott, bárki esik ki, megszenvedjük a hiányát, nagyon jó barátok lettünk mindannyian – mondta a Veol.hu-nak Rebeka, aki a vasárnapi adás végén megkapta Majkától a plusz egy pontot azzal az indokkal, hogy a mentor korábban lepontozta a produkcióját.  

− Gabi azonban mellém állt, ahogy mindig teszi. A kezdetektől fogva számíthatok a támogatására, jól esik minden szava – mondta a versenyző, aki nyolcadmagával szerepel még a műsorban.  

Vasárnap mindenki egy-egy meglepetés sztárral lép színpadra, azonban azt ők is csak az utolsó pillanatban tudják meg, hogy kivel. Addig is külön-külön gyakorolnak, hogy a legjobb formájukat hozhassák most vasárnap is a színpadon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!