Farkas Johanna

2023.11.22. 20:46

Ő lesz Claudia Schiffer utódja? Pápai szépség is bekerült a World Top Model Hungary döntőjébe

Több évnyi modellkedés után a pápai Farkas Johanna is elindul az idén Magyarországon első ízben debütáló World Top Model Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek!

Haraszti Gábor

Veszprém vármegyét Farkas Johanna képviseli a döntőn

Forrás: World Top Modell Hungary

A nagynevű modellversenyben 1992 óta olyan modellikont is láthattunk, mint Claudia Schiffer, számos befutott modell köszönheti a versenynek a későbbi sikereit. Most pedig Farkas Johannát. A 21 éves szépség három éve Budapesten él, de Pápán született és nőtt fel. Nemrég úgy döntött, szeretné megméretni magát, és be is került  a húszfős döntőbe. A versenyzők a fináléban, mint megtudtuk, a Noor téli kollekciójában kezdik meg a programokat, majd a 2. tour már Crystal kisestélyi lesz, ezt követően Paloma fürdőruhában folytatják, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak végig a jelentkezők a kifutón. 

November 24-én az Aquaworld dísztermében az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Tötös Roland operaénekes Bocelli dalokat énekel, Horváth Orsolya hegedűművész pedig magával ragadó hegedű show eladással készül, és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

– A modellkedés és annak világa számomra mindig is nagy szenvedélyt jelentett. A versenyre való jelentkezéssel új kihívásokat szeretnék magam elé felállítani és természetesen megannyi élménnyel és tapasztalattal szeretnék gazdagodni – mesélte Johanna, aki mindennapjainak nagy részét az egyetemi tanulmányai mellett a munka, modellkedés és sport teszi ki. 

Farkas Johanna
Farkas Johanna
Forrás: World Top Modell Hungary

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában