Celebmustra

2023.12.03. 17:40

Tóth Gabi üzent Krausz Gáboréknak, Vera sem hagyta ki a nagy pillanatot

Ezen a héten is összegyűjtöttük, mi történt a Veszprém vármegyei hírességekkel. Válogatásunkban a Tóth-testvérek, Nótár Mary, Tihanyi Péter, a Balaton-felvidékre költözött Istenes Bence és a tapolcai tehetség, Halász Rebeka kapott helyet.

Veol.hu

Tóth Gabi

Forrás: TV2 Sajtószoba

Mikes Anna és Krausz Gábor, Tóth Gabi exe nyerte meg a Dancing with the stars versenyét. A tapolcai származású énekesnő, valamint testvére, Vera is gratulált. Előbbi 24 órán belül eltűnő Insta-storyban tette ezt meg, nővére pedig közös fotóval, hozzátéve, hogy nagyot ment a séf és a táncosnő a TV2 műsorában. 

Tóth Gabi Insta-story-ban gratulált
Tóth Gabi Insta-story-ban gratulált
Forrás: Tóth Gabi/Instagram

A veszprémi származású Nótár Mary nem akárkikkel lép majd színpadra december végén: 28-án a Csík Zenekar évbúcsúztató nagykoncertjén lesz jelen vendégművészként, többek között a 30Y-ból ismert Beck Zoli, és a Quimby frontembere, Kiss Tibi társaságában. 

A sümegi származású műsorvezető, Tihanyi Péter télies hangulatban és tacskóval ünnepelte a havazást a héten, de azt is megmutatta, hogy készült a paprikakrémes, tonhalkrémmel töltött palacsinta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!