Sztárban Sztár leszek!

2023.11.27. 09:00

Melyikük az igazi? Majka imádta a tapolcai és a sonkádi Opitz Barbi duóját +videó

A Sztárban sztár leszek című műsorban vasárnap este Tilla szerint jó nagy ramazurinak ígérkezett Opitz Barbi és az őt utánzó Halász Rebeka közös színpadra lépése. És így is lett.

Tóth B. Zsuzsa

Optiz Barbi és Halász Rebeka a Sztárban Sztár leszek! színpadán

Forrás: TV2

– Sok technikát alkalmaz, cirádákkal énekel, rappesen is, hajlításokat használva, ez nagy kihívás lesz – vallott érzéseiről a verseny előtt Rebeka. Gabi hatalmas parókákat vitt neki, hogy jobban beleélje magát a szerepbe, mentoráltja pedig nem értette, miként lehet létezni ennyi hajjal, neki öt kilóval nehezebb lett a feje. De nem emiatt aggódott igazán. A kihívást az tetézte számára, hogy az eredeti előadóval együtt énekel majd. Amint mondta, a tánc nem az erőssége, de most még hastáncos mozdulatokat is el kellett sajátítania. Gabi azzal bátorította, hogy Pink után ezt is meg tudja csinálni. Igaza lett.  

A produkció után Opitz Barbi lelkesen beszélt arról, hogy úgy érezte, mintha az ikertesójával énekelt volna.
− Egyforma szettben, ugyanolyan a bőrtónusunk, a hajunk, sminkünk. Szívesen lépnék fel máskor is Rebekával – mondta lelkesen Barbi. 

Majka most valósággal el volt ragadtatva.  
− Imádom ezt, hogy pont ugyanúgy néztek ki, egyikőtök igazi hajjal, a másik nem, de ugyanolyanok vagytok! Ebben a formában ez tökéletes! Ezért egy nagyon nagy plusz pont jár és hozzáteszem, hogy nagyon jól énekeltél most!  – vallotta a zsűritag. 

Babett csillagos ötöst adott, kiemelte a tökéletes hangutánzást. – Attól féltem, hogy Barbi energia szintje húz teker, de nem voltál kevesebb nála. Sőt, még Opitz Barbibb voltál az Opitz Barbinál is! – mondta Babett. Pápai Joci elismerte, hogy Rebeka nagyon jó volt most, nagyon figyelt a hangra, erős produkció volt tőle, majdnem a legerősebb. Észrevette, hogy Barbi alázatosan előtérbe engedte Rebekát a produkció során, Barbi pedig helyeselt, mondván, hogy ez most Rebekáról szólt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!