Halász Rebeka

2023.12.02. 18:06

Valkusz Milánnal repülhet a döntőbe a Sztárban Sztár leszek! tapolcai üdvöskéje +videó

Halász Rebeka maga sem merte volna álmodni, hogy a Sztárban sztár leszek! első öt helyezettje között lesz – vallotta a veol.hu-nak.

Tóth B. Zsuzsa

Halász Rebeka a középdöntőben Palya Bea bőrébe bújt, most vasárnap pedig már a fináléba jutásért énekel a Sztárban Sztár leszek! színpadán

Forrás: TV2 Sajtószoba

A tehetséges és szép tapolcai lány újabb megmérettetésre készül, vasárnap a ValMar zenekarból Valkusz Milán lesz a duett partnere, akivel együtt gyakoroltak már a hét közepén. Egy külföldi előadó számát éneklik majd. Az ismert popdalban Rebekának nem kell férfi bőrbe bújnia.

Amellett szóló produkcióval is készül, Caro Emerald egyik dalát énekli majd.
−A charleston eddig nem volt ismert számomra, még csak hasonlót sem táncoltam. De tetszik, jól érzem magam benne, elég könnyen megbarátkoztam a koreográfiával, amelyben sok a pörgés, forgás. Fiúkkal fogom táncolni – mondta lapunknak Rebeka, aki reméli, hogy a vasárnapi elődöntőből tovább jut a döntőbe, ahol már eredményt is hirdetnek. Kiderül, ki nyeri az idei Sztárban sztár leszek!-et. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!