Horváth Lajos Ottó mint titkosrendőr

2024.02.05. 13:58

Filmfőszerepben láthatjuk hamarosan a Nemzeti Színházban megsérült zirci színészt

A zirciek rajongói az Üvegtigris Sanyikájaként is ismert művésznek, aki Lear királyt is eljátszotta már és tavaly ősz óta aggódnak is Horváth Lajos Ottóért, szeretnék, ha mielőbb felépülne. Ugyanis november 10-én a Rómeó és Julia előadása közben leesett a díszletről, ezért otthonában gyógyul. Hamarosan viszont filmszerepben láthatjuk.

Rimányi Zita

Horváth Lajos Ottó

Forrás: MW

Arról már korábban többször írtunk, hogy a Nemzet Színházban a Rómeó és Júlia előadása alatt történt baleset, leestek a magasból, a díszletről ketten, a Capuletet és a Júliát alakító színész. Előbbi, Horváth Lajos Ottó zirci származású. S ha még nem is térhet vissza egyelőre színpadi szerepeihez, mert a gyógyulására kell koncentrálnia, láthatjuk hamarosan egy filmben. A főszerepet játssza, a császári titkosrendőrt a Most vagy soha című, Petőfiék korába visszautazó alkotásban, amit március 14-én mutatnak be. Erről a Magyar Nemzet számolt be részletesebben az Index cikke nyomán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!