tündérszépek 2020

2019.08.23. 14:36

Kocsis Korinna szerint több mindenre van szükség ahhoz, hogy valaki királynővé váljon

Kocsis Korinna nem véletlenül lett a Tündérszépek szépségverseny indulóinak mentora: számos koronát birtokol, tapasztalatait pedig örömmel átadja az indulóknak.

Kocsis Korinna szerint a Tündérszépek jó kiugrási lehetőség

Fotó: Márton Botond

A modellt 2016-ban még Európa szépének is megválasztották. Korinna tökéletesen mozog a kamerák előtt, és tudja, hogyan kell lenyűgözni a szakmai zsűrit. Szerinte azonban nem elég a jó alak és a szép vonások, ennél azért több mindenre van szükség ah­hoz, hogy valaki királynővé váljon.

– Rengeteg gyönyörű nő van, főleg Magyarországon. Azt gondolom, négy dologgal ki lehet tűnni a mezőnyből egy szépségversenyen: a természetesség, az alázat, a jó mozgás, és a legfontosabb, a mosoly. A mosolyban van az erő, ha valaki felismeri, hogy az egy igazi fegyver, már szinte nyert ügye van. A mosoly az, amivel bárkit el lehet varázsolni – adta a tippeket a Tündérszépek indulóinak Korinna. Alázat Legalább ilyen fontos, hogy alázatos legyen az ember. A szépségiparban csak így lehet érvényesülni. A verseny során figyelembe veszik majd azt is, hogyan lehet valakivel együttműködni, mennyire pontos és alkalmazkodó szépség.

A teljes interjút a szépséggel a Borsonline oldalán olvashatják el>>>

Jelentkezz és legyél Te 2020 Tündérszépe!

Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz versenyünkre és legyél Te 2020 Tündérszépe! Saját fotósorozattal is nevezhetsz, vagy kérhetsz profi fotózást is.

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!

Légy Te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!