évfordulós ünnepség

2019.11.20. 20:39

Csopak legaktívabb tagjai a nyugdíjasok

Ahhoz, hogy történjen valami, nem elég csak álmodozni, beszélni róla, hanem tenni, cselekedni kell érte – tartja a mondás. Igazolja ezt a Csopak Nyugdíjasklub létrejötte és eddigi működése.

Szendi Péter

A Csopak Református Általános Iskola tánccsoportja Szatmári ifjak című táncát mutatta be Fotó: Szendi Péter

Fotó: Szendi Péter

A község legaktívabb csoportja fennállásának tizenhatodik évfordulóját ünnepelte a kultúrház szépen feldíszített nagytermében. Jöttek is szép számmal a szépkorúak, az intézmények és a civilszervezetek vezetői.

A Csopak Református Általános Iskola tánccsoportja Szatmári ifjak című táncát mutatta be Fotó: Szendi Péter

Horváth Imréné klubvezető köszöntője és ünnepi gondolatai után a Csopak Református Általános Iskola tánccsoportja Szatmári ifjak című táncát mutatták be Héhn Kata pedagógus betanításával. A néptánc után Ambrus Tibor polgármester méltatta a klub eddigi tevékenységét. Örömét fejezte ki, hogy a klub létszáma gyarapodott, és további sikeres munkát kívánva átadta a hatalmas születésnapi tortát. Egyben felhívta a figyelmet arra, hogy elkészült a civilház, amelyet az idősek használhatnak. A Polgári Kör elnöke, Balogh Balázs kávétortával kedveskedett. A Református Asszonykör vezetője, Akócsi Katalin is köszöntötte a nyugdíjasklub tagjait, és a falvédőgyűjteményét bemutató könyvét ajándékozta a klub könyvtárának. A Mandulavirág Óvoda, a Nők a Balatonért Egyesület, a Sáner János Kertbarát Kör és a horgász­egyesület vezetői és képviselői virágokkal köszöntötték az ünneplő klubot.

A köszöntők és a pezsgős koccintás után az ünnepi vacsora és a születésnapi torták elfogyasztása következett. A finomságok mellett zamatos csopaki bor és üdítő került az asztalokra. A délután további része baráti beszélgetéssel telt, majd vidám, hangulatos zene – Bakonyvári Sándor jóvoltából –, nótázás és tánc zárta a kellemes napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában