hirdetés

2019.11.20. 13:36

Készüljön velünk a karácsonyra!

Közeleg a karácsony és vele együtt az ajándékötletek keresése. Ha azonban egyedi fényképes ajándékot szeretne, nem kell tovább keresgélnie.

Üzletünkben a különböző karácsonyi ajándéktárgyak – mint például hógömbök, fényképes párna, bögre – mellett, lehetőség van karácsonyi műtermi fotózásra is.

Többféle karácsonyi háttérrel és sokféle hozzá illő dekorációval várjuk a fotózkodni vágyókat. Szívesen várunk mindenkit, gyermek, családi vagy egyéni fotózásra is. Mindemellett vállalunk egyedi naptárkészítést, akár műtermi, akár saját képekkel.

Fő szolgáltatásunk továbbra is a képkidolgozás, rövid határidővel, kedvezményes áron. Továbbá vállalunk poszter nagyságú képelőhívást, vászonkép készítését, és nem utolsó sorban igazolványkép készítést.

Képkeretek és fotóalbumok nagy választékával várjuk kedves vevőinket, melyek akár személyes képekkel megtöltve kerülhetnek karácsonykor a fa alá.

Sok szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt készüljünk a karácsonyra!

_______________________________

Fantázia Fotó – Videó Stúdió

 

 

 

Szaküzlet Műterem Digitális labor

8200 Veszprém Haszkovó utca 18/C.

Telefon: (88) 327-855

Mobil: (30) 2386 211

(Ingyenes parkolás)

_______________________________

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában