programajánló

2020.01.17. 07:00

Pápa is csatlakozott a Jégpályák éjszakájához

A város jégpályája is csatlakozott a Jégpályák éjszakájához. Ez alkalomból január 18-án, szombaton délelőtti és délutáni turnussal, illetve DJ-vel várják a korcsolyázni vágyókat.

Polgár Bettina

A kastélyudvaron készülnek az eseményre

Fotó: Polgár Bettina/Napló

Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, 2019-ben egy év kihagyás után döntöttek úgy, hogy ismét megtartják a Jégpályák éjszakáját az Esterházy-kastély előtt felállított jégpályán. Kiemelte, akkora sikere volt a programnak, hogy idén már nem is volt kérdéses, szeretnének-e csatlakozni. Azonnal jelentkeztek, amint a Magyar Jégkorongszövetség közzétette az országos rendezvény felhívását.

– A rendezvény alkalmával január 18-án, szombaton a dél­előtti turnusban 11-től délután három óráig várjuk a korcsolyázni vágyókat, délután pedig négy órakor kezdünk, és egészen éjfélig tart nyitva a pálya. Este nyolc órakor tartunk egy gyors takarítási szünetet, hogy végig kiváló minőségű pályát tudjunk biztosítani a korisoknak. Hat órától DJ Béci forgatja a lemezeket, szolgáltatja a korcsolyázóknak a zenét, a 20 órai szünet után pedig már a fényeket is bekapcsoljuk, és még nagyobb lesz a buli – ismertette a programot Boros Katalin.

Hozzáfűzte, örülnek, hogy továbbra is nagy az érdeklődés a jégpálya iránt a hétköznapokon és a hétvégéken egyaránt.

A kastélyudvaron készülnek az eseményre
Fotó: Polgár Bettina/Napló

– Az iskolákat továbbra is arra biztatom, hogy bátran jöjjenek a diákokkal. Az idő kiváló, a jég tökéletes – zárta a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában