hirdetés

2020.11.09. 15:10

MOVEMBER 2020

Ön tudja-e, hogy férfiaknál a prosztatarák világszerte a 2. leggyakoribb daganatos megbetegedés?

A férfiak urológiai szűrővizsgálatára hívja fel november hónapban a figyelmet a Movember mozgalom. 2004-ben Ausztráliában indult el az a kezdeményezés, mely során férfiak 1 teljes hónapig (novemberben) nem borotválkoznak, a bajusz egyfajta emlékeztető jel, hogy ne feledjék férfitársaink sem a szűrővizsgálatokat.

Viseljen Ön is bajuszt novemberben!

Akinek a családban közvetlen apai ágon előfordult ilyen megbetegedés, annak 45 év felett panaszmenteség esetén is ajánlatos évente urológushoz fordulni, egyébként 50 év felett ajánljuk az éves szűrést.

A prosztatarák idejében felfedezve gyógyítható!

A Movember ma már világmozgalom, a Vanderlich Egészségcentrum is csatlakozott.

Idén novemberben bajusszal, vagy anélkül:

  • minden nálunk elvégzett PSA (prosztata tumor marker) labor vizsgálat árából (3600Ft+ vérvételi díj) a vérvételi díjat (1500 Ft) elengedjük.
  • két rendkívüli szűrővizsgálati napot tartunk, ahol az előzetesen elvégzett PSA vizsgálat után szakorvosunk, Dr. Szikszai Adél, urológus szakorvos prosztatarák szűrővizsgálatot tart. A jelentkezőknek a vizsgálat díjából a PSA vizsgálat árát (3600 Ft) elengedjük.
  • A szűrővizsgálat anamnézis felvételéből (kórtörténet megbeszélése), végbélen keresztüli prosztata vizsgálatból és az előzetesen levett PSA vizsgálatból áll.
  • Várjuk az egyébként panaszmentes 45-50 év feletti férfiak jelentkezését!
  • jelentkezni lehet a Vanderlich Egészségcentrumban személyesen, vagy telefonon, a 88-793-787-es számon a PSA labor- és a prosztatarák szűrővizsgálatra is.
  • Nem csak novemberben, hanem egész évben várjuk kedves pácienseinket, bajusztól függetlenül

    a Vanderlich Egészségcentrumban

    Címkék#Movember

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában