Legyen a saját szerencséjének kovácsa!

2020.12.11. 07:00

Indul a Mozaikkereső

Ahogy ígértük, a mai nappal megkezdődik a Mozaikkereső játékunk. A Tv Műsor.hu magazinban találja a játékszelvényt, amellyel Ön is részt vehet a játékban.

Hűséges előfizetőink számára indítjuk el a Mozaikkereső játékunkat, amelyen összesen 19 db 1.000.000 Ft értékű bevásárlókártyát, 19 db LED tv-t, 19 db laptopot, 19 db álló porszívót és 19 db tabletet sorsolunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért. A fődíj pedig a két darab Toyota Yaris Hybrid, amelynek egyikét Ön is megnyerheti!

A következőket kell tennie, hogy részt vehessen a játékban, azon kívül, hogy előfizetője a lapunknak.

A játék nagyon egyszerű: A mai Tv Műsor.hu magazinban megtalálja a játékszelvényt, amellyel részt vehet a játékban. Szintén mától tíz napon keresztül − napról napra figyelve a lapunkat − kell összegyűjteni a mozaik megjelenő darabjait, felragasztani a játékszelvényre, és beküldeni a megfelelő címre. Ezután pedig várni, hogy Ön-e a szerencsés, aki megnyerte valamelyik értékes nyereményt vagy akár az egyik Toyotát.

Amennyiben mégsem sikerül mind a tíz mozaikdarabot összegyűjteni, akkor keresse a december 23-ai számunkat, amelyben egy Joker darab szerepel! Ezt a darabot bármelyik mozaikdarab helyett felragaszthatja.

A pontos játékmenet a következő:

 • A mai, december 11-ei Tv Műsor.hu magazinban jelenik meg a játékszelvény, amellyel részt vehet a játékban.
 • A mai naptól tíz napon keresztül megjelenik egy mozaikdarab, amelyet a játékszelvény megfelelő helyére kell felragasztani.
 • December 23-án jelenik meg a Joker mozaikdarab, amellyel egy hiányzó mozaikot lehet helyettesíteni.
 • 2021. január 13-ig kell beküldeni a játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal.
 • A játékszelvényen fel kell tüntetni a beküldő összes szükséges adatát, és beküldeni a megfelelő címre.
 • A játékban az előfizetőink vehetnek részt, tehát 2020. december és 2021. január havában is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét.

  A napilaponkénti nyeremények sorsolása 2021. január 28-án 10 órakor, az összevont fődíj sorsolása pedig 2021. január 29-én 10 órakor közjegyző jelenlétében kerül megrendezésre.

  A sorsolás menete, mivel 19 lapunk van, az alábbiak szerint alakul:

 • A 2 db Toyota Yaris Hybrid személygépkocsi összevontan, a 19 napilapunk játékosai között kerül kisorsolásra.
 • Az 1.000.000 Ft értékű bevásárlókártya, a LED tv, a laptop, az álló porszívó és a tablet közül pedig napilaponként egy-egy darabot vihetnek haza a szerencsés nyerteseink.
 • A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható.

  Keresse a játékszelvényt a Tv Műsor.hu magazinban, és játsszon velünk!

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában