Az ebekre is gondolnak

2021.11.24. 10:00

Különdíjat kaptak Veszprém megye kutyabarát helyei

Az év kutyabarát helye elnevezésű kampány során a korábbiaknál is több új kutyabarát szállás- és vendéglátóhelyet ismerhettek meg a kutyabarátok.

Tóth B. Zsuzsa

Egyre keresettebbek a kutyabarát helyek

Fotó: A szervezők

Az idei kampányban kiemelt jelentkezés volt tapasztalható a kutyabarát munkahelyek részéről. – A kampány egyik fő célkitűzése, hogy minden év októberében kiemelt figyelmet fordítson a hazai kutyabarát szolgáltatások és a felelős kutyatartás népszerűsítésére. A kutyabarát turizmus fejlődésének, a kutyabarát szolgáltatások mennyiségi és minőségi növekedésének köszönhetően egyre többen szeretnék megmutatni, hogy kutyabarátok – mondta Sziládi-Kovács Tibor, Az év kutyabarát helye kampány projektvezetője.

Idén Az év kutyabarát helye kampány során Veszprém megyéből balatoni különdíjat érdemelt ki a badacsonytomaji Hableány Étterem, míg a munkahelyek közül Kutyabarát.hu különdíjat kapott a veszprémi Exclusive Tours Utazási Iroda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában