Neki kedvezett a szerencse

2022.01.19. 13:00

Vanyolai előfizető aratta le a Szabad Föld-játék főnyereményét

Megtörtént az Arassa le a Szabad Föld nyereményeit! címmel meghirdetett regisztrációs nyereményjáték sorsolása és fődíjának átadása.

Molnár Sándor

Kiss Imre már negyven éve előfizetője a Szabad Földnek

Forrás: Balogh Ákos/Napló

A Mediaworks Hungary Zrt. által meghirdetett játék 2021. december 10-től december 24- ig tartott. A játékban a Szabad Föld napilapban többször is megjelent regisztrációs kérdőív kitöltésével és annak 2022. január 7-ig történő beküldésével vehettek részt az olvasók. 

Összesen 1276 pályázat érkezett postai és elektronikus úton, melyekből az összesítést követően, január 10-én 10 órakor sorsolták ki a nyerteseket. A fődíj szerencsés nyertese Kiss Imre vanyolai Szabad Föld-olvasó lett, aki 250 ezer forint értékű SPAR vásárlási utalványt nyert. Sor került továbbá 40 darab 50 ezer forint értékű vásárlási utalvány kisorsolására is. A nyertesek névsorát a Szabad Föld január 14-i számában közölték. A fődíj boldog nyertese Veszprémben, a Napló szerkesztőségében vette át a nyereményét január 18-án. 

Kiss Imre elmondta, hogy már vagy 40 éve előfizetője a Szabad Földnek. Falusi emberként szívesen olvassa a lapot, és rendszeresen részt vesz a nyereményjátékokon is. Jónak tartja ezeket a lehetőségeket, már elküldte a nevezését a kalendáriumjátékra is. 

Korábban egyszer nyert már egy mellényt a napilap játékán, most pedig alig akarta elhinni, hogy hozzá került a fődíj, amelynek nagyon örült az egész család. A boldog nyertes elmesélte, hogy két lánya, három fiú unokája és egy dédunokája van. Azt még nem döntötte el, hogy mire költi a nyereményt, de valószínűleg a család minden tagja részesül majd belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában