Jótékony célú autózás

2022.02.17. 11:00

Oxigénhiánnyal született kisfiúnak gyűjtenek a szlalomversenyzők

Jótékonysági tesztfutamot rendez február 20-án, vasárnap a Temesvári & Temesvári Szlalom Sport Egyesület, valamint az SR Sport Egyesület a Veszprém Arénánál.

Napló-információ

Az oxigénhiánnyal született Dominiknak gyűjtenek

Forrás: családi

A két egyesület évek óta szervez nagy érdeklődéssel kísért autós programokat, szlalomfutamokat, amit az elmúlt két évben megnehezített a pandémia, így a tavaly év végi élményautózás elmaradt. Most egy év elejei tesztfutam- mal kedveskednek az autósport szerelmeseinek, amihez csatlakozott az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány, amely az oxigénhiánnyal született Dominik rehabilitációjára gyűjt. 

A rendezvényen a nevezők ugyanolyan körülmények között tesztelhetik télen felújított technikájukat a szlalompályákon, mint egy éles versenyen, mindemellett akinek lehetősége van rá, helyet és bukósisakot biztosít a jobb egyben a jótékonykodni szándékozók megautóztatásához! 

Sok kicsi sokra megy: az adományozók már minimális összeggel, akár egy sütemény vagy pizza árával is hozzájárulhatnak Dominik felépüléséhez, cserébe beülhetnek egy körre igazi versenyautókba. A gépkocsikba való beszállást az alapítvány dolgozói segítik majd a rajt előtt. 

A programterv szerint 7-től 8.45-ig tartanak a technikai és adminisztratív teendők, valamint a gyalogos pályabejárás, kilenctől nevezői eligazítás és nyitóceremónia, 9.15–15 óráig jótékonysági autózás. A rendezvényen mindenki a saját felelősségére vesz részt, és köteles betartani a szabályokat! 

Ha kíváncsi Dominik történetére, az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány közösségi oldalán tájékozódhat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában