Összefogtak a pápai hölgyek

2022.05.31. 20:00

Tomboláztak is a bakonykoppányi Covid-árvákért

Három pápai hölgy azért fogott össze, hogy segítse a bakonykoppányi Mihajlov Zsoltot, akinek a felesége a koronavírus miatt halt meg szülés után.

Rimányi Zita

Az adomány átadásakor Jáger Viktória, Talabér Adrienn, Mihajlov Zsolt és Orgona Lászlóné Tekán Kinga a bakonykoppányi ház előtt, aminek a felújítását az édesapa igyekszik befejezni

Forrás: Rimányi Zita/Napló

A fiatal édesanya már nem láthatta a lassan féléves Benettet és szintén félárván maradt kislányát, a most kétéves Zorkát. Hosszú távon támogatásra szorul özvegye, az édesapa, és a környéken sokan tesznek érte. Jáger Viktória, Talabér Adrienn és Orgona Lászlóné Tekán Kinga pedig Pápán nemrégiben bált szerveztek. Viki zenekara zenélt, helyi cégek százötven tombolanyereményt ajánlottak fel, a fődíj egy wellnesshétvége volt. Mintegy kétszázan vettek részt a jótékony mulatságon, így a belépőkből, a tombola révén és az egyéb támogatásokból összesen 1 millió 366 ezer forint jött össze. Ehhez hozzájárult az a focilabda is, amit a Fradi ajánlott fel, és a bajnokcsapat tagjai aláírtak. Arra a neten lehetett licitálni, soproni adományozó vette meg. A bálban egyébként a pápaiak mellett székesfehérvári és zalaegerszegi vendégek is voltak, ők is hozzájárultak a nemes célhoz. A mezőgazdasági szakközépiskola biztosította a helyszínt. 
Aki a pápai hölgyekhez hasonlóan segíteni szeretné a Mihajlov családot, pénzt utalhat arra az alszámlára, amit erre a célra hozott létre a bakonykoppányi önkormányzat (50420764-10006519). Akik akár csak kisebb összeget küldenek ide, azoktól azt kérik, hogy a közlemény rovatba írják be: Adomány. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában