Több helyszínen is

2022.06.09. 13:00

Jubileumi játékfesztivál várja a kicsiket és nagyokat Pápán

Három napon át, június 10. és 12. között változatos programokkal várja az érdeklődőket a 30. Pápai Játékfesztivál.

Polgár Bettina

Idén is több helyszínen, a Fő téren, a Várkertben és a Kékfestő Múzeumban várják majd a gyermekeket

Forrás: Polgár Bettina/Napló-archív

A programok sora pénteken 19 óra után flashmobbal veszi kezdetét, 20 órától a Soulwave, 21.30-tól a The Biebers ad koncertet, majd 23 órától DJ Döme felel a hangulatért.

Gyermekprogramokkal szombaton és vasárnap 14 órától 20 óráig három helyszínen várják a kikapcsolódni vágyókat: a Fő téren, a Várkertben, valamint a Kékfestő Múzeumban.

Szombaton többek között ökolabirintus, hordóból készült ügyességi játékok, óriásbábos vásári komédia, mászófal, ládavasút, gyermekkoncert, krumplinyomdázás és szappangyúrás vár a legkisebbekre. 20.30-tól a Follow The Flow ad koncertet, 22 órától utcabulit tartanak, éjfél után pedig DJ Béci szolgáltatja a zenét.

Vasárnap egyebek mellett gólyalábasok, kalandvár, bódé- és szekrényjátékok biztosítják a kikapcsolódást, valamint családi koncert és játszóház is gazdagítja a programkínálatot. Az est fő fellépője a Magna Cum Laude lesz 20.30-tól, 22 óra után tűzijátékkal zárul a jubileumi fesztivál, majd DJ Schneider gondoskodik a zenéről.

A rendezvény ideje alatt a faházakban a történelmi borvidékek boraival, pálinkákkal és ínycsiklandozó ételekkel várják a fesztiválozókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában