Ingatlanbazár

2022.06.04. 15:30

Minden eladó! Avagy egy felújítandó templom Mezőlakon…

A lakatlan, felújításra szoruló ingatlan ingatlanpiaci besorolása alapján “kivett templom”. Ilyesmit is csak fényévente látni! Ráadásul 11 millió forint elegendő a vételhez…

Ingatlanbazár

“Mezőlakon 122 nm-es, 3 helyiségből álló, FELÚJÍTANDÓ, besorolása alapján 'kivett templom', 1428 nm-es telken - ELADÓ!Mezőlak Veszprém megyében, a Pápai járásban, Pápától alig több mint 7 km-re helyezkedik el. A rendezett utcaképpel rendelkező település egyik csendes, nyugodt utcájában található. Az egykoron evangélikus templomként használt épület az 1920-as években épült téglából, a hozzá tartozó haranglábbal egy 1428 nm-es telken. 

A jelenleg lakatlan, stukatúros mennyezettel épített ingatlanban, három (3) egymásból nyíló helyiség található, melyek közül a 20 nm, illetőleg a 21 nm alapterületű szobák ablakai, a korábbi templomkert felé néznek. Az egyhajós, hosszanti templomtér egyszerű, ám mégis íves, színes ablakai a kert, valamint az utca irányába nyílnak. A falusias lakóterület építési övezetben (Lf) található telken a beépítési mód: oldalhatáron álló, a megengedett legnagyobb beépítettség 30%, míg a megengedett legkisebb zöldfelület 40% lehet. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Címkék#ingatlan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában