Kocsikázás

2022.07.24. 12:13

Bemutatkoztak Balatonfüreden az Anna-bál szépei

Gyönyörű mezőhegyesi, bábolnai és szilvásváradi paripákat fogtak a hintok elé, amelyekben végigkocsikáztak azok a hölgyek, akiket a közönség, illetve a zsűri a legszebbnek tartott a 197. Anna-bálon.

Kovács Erika

Forrás: Penovác Károly/Napló

A díszes menet a Kisfaludy színpadtól indult vasárnap délelőtt, ahol a Balatonfüred Néptánc Együttes kitűnő hangulatú, vidám nyári előadással ajándékozta meg a közönséget.  

Az idei Anna-bál szépe a 17 éves budapesti Kemecsei Anna Viktória, a kőbányi Szent László Gimnázium tanulója, akinek a szalagot Kontrát Károly országgyűlési képviselő, az aranyalmát Káel Csaba kormánybiztos, fővédnök, a Royal-garden mintájú vázát Simon Attila vezérigazgató, a virágot Bóka István polgármester adta át. A 197. Anna-bál első udvarhölgye, a miskolci Zelena Zóra egy Apponyi-mintás herendi porcelánvázát kapott Simon Attila vezérigazgatótól, a virágot Schiffer Miklós, a zsűri elnöke adta át. A 197. Anna-bál második udvarhölgye, a komáromi Janovszki Csenge Rotschild-mintás herendi porcelánvázát vett át Simon Attila vezérigazgatótól, Kontrát Károly országgyűlési képviselőtől pedig virágot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában