A legszebbek

2022.08.15. 07:00

A budapesti Csupor Olívia nyerte el a Miss Balaton címet

A 25 éves budapesti Csupor Olívia fejére került a korona a 2022-es Miss Balaton balatonfüredi döntőjén, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban, szombaton este. Első udvarhölgynek Németh Vivient, második udvarhölgynek Czepek Katát választotta a zsűri, melynek elnöki székében Nánási Pál fotós foglalt helyet.

Kovács Erika

A döntő estéjén tapintható volt az izgalommal teli várakozás a levegőben, hiszen a pandémia miatt az elmúlt két évben nem volt királynőválasztás a Balatonon. Végül óriási ováció közepette választották az idei királynővé a 25 éves, budapesti Csupor Olíviát. -Nem hiszem el, hogy ez megtörtént, nagyon nehéz most megszólalni. Egy ilyen cím nagy felelősséggel jár, így kicsit féltem is ettől a pillanattól. Nagyon boldog vagyok, de tudom, hogy nem lesz könnyű ezen az úton. Ha tehetném, mindegyik lánnyal megosztanám a koronát, fogalmazott a győzelme után Olívia, akinek többek között két ikertestvére szurkolt a nézőtéren.  

Forrás: Racz_Tomi


Balogh Eleni, a verseny legutóbbi, 2019-es győztese három éven át viselte a Miss Balaton címet, így számára is különleges volt a szombat este: -Furcsa érzés, hogy nem vár majd otthon a koronám, de egyben nagyon boldog is vagyok. A döntős lányok közül mindenki megérdemelte volna a győzelmet, nem volt könnyű dolga a zsűrinek, mondta. A zsűriben a 2007-es győztes, dr. Finta Eszter Klára, illetve Kassai Fibi sminkmester, Gecse Norbert üzletember, valamint Ajkai Dávid és Nánási Pál fotográfusok foglaltak helyet. -Nehéz dolgunk volt, nehezen kapcsoltam szét a fotós és a hétköznapi ember énemet. Végül nagyon jó eredmény született, elégedett vagyok, mondta Nánási Pál. -Ennyire fantasztikus szépségverseny-showt még nem láttam. Nagyszabású, monumentális és tökéletes, még sokáig néztem volna. Nagyon örülök a lányok sikerének, és újra bebizonyosodott, hogy a szervezők mindig kitesznek magukért, vélekedett Gelencsér Timi, aki idén először foglalt helyet a verseny casting zsűrijében. Csupor Olívia, az új királynő egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lett gazdagabb. Ősszel Mexikóig, Tulumba repülhet a Miss Balaton 2023-as naptárjának fotózására. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában