Motorozó hóember

2023.01.24. 15:09

Csetényi fiatalok ötlete, alkalmi fotózóhely

"Idén is építettünk az utcabeliekkel a faluvégen egy megszokottól kicsit eltérő hóembert. A csetényi fiatalok mindig igyekeznek kreatívak lenni" – ezzel az üzenettel kereste meg szerkesztőségünket Gavacs Dorina. Az írásához mellékelt fotókból kiderült, hogy a „kis eltérés" épp egy motorkerékpárnyi, és falubeli kortársai nemcsak próbálnak ötletesek lenni, de bizony azok, rendre sikerül nekik.

Rimányi Zita
Fotós: olvasó

Olvasónktól azt szintén megtudtuk, hogy sokan úgy készíttettek magukról fényképet, hogy elé ültek a hómotorosnak, a hátul ülő, fehérben utazónak. Persze eleve így lett kitalálva. Sokan megcsodálták a gyorsan elolvadó alkotást. Ehhez a hószobron kívül egy kanapét szintén kialakítottak a fagyos, fehér, kásássá vált égi áldásból.

Sokan megcsodálták a csetényiek gyorsan elolvadó hóalkotását
Fotós: olvasó

– Vasárnap délután a Kövesdi utcában a testvérem és a barátnőm kezdett el hókupacokat, nagyobb hólabdákat formálni, többen rögtön csatlakoztunk hozzájuk. Jó nagy lett a hóemberünk, kisebb létrával raktuk a fejét a helyére. Arra már nem emlékszem biztosan, kinek jutott eszébe, hogy egy motort odaállítsunk mellé, aztán bele is építsük a szomszéd járgányát – idézte fel Dorina, és leszögezte: a hóból ezúttal is kihozták a legjobbat, amit tudtak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában