Közlekedés

2023.06.24. 16:24

Este is könnyen elérhetők a Káli-medence települései

Káli-kör néven éjszakai körjáratokat közlekedtet a Volánbusz a nyári időszakban Badacsony, Szigliget, Keszthely és Hévíz környékén hétvégente – közölte a társaság a honlapján.

Napló

A kirándulóknak és a fesztivállátogatóknak is kedveznek az éjszakai buszjáratokkal Fotó: MW-archív

A nyári menetrend szerint éjszakai körjáratok indulnak péntekről szombatra és szombatról vasárnapra virradó éjszaka Tapolca és Révfülöp között. A 7702-es vonalszámú járatok a tapolcai autóbusz-állomásról 21.50-kor, 23.55-kor és 1.50-kor, a révfülöpi vasútállomásról pedig 23.55, 1.05 és 2.55 órakor indulnak. A buszok megállnak a Káli-medencé településein: Gyulakeszin, Káptalantótiban, Mindszentkállán, Szentbékkállán, Köveskálon, Balatonhenyén és Kővágóörsön is.Révfülöpön csatlakoznak a Balatonfüred felé induló és onnan érkező éjszakai Bagolyvonatokhoz. 

Újdonság még, hogy  Alsópáhok és Badacsonytomaj között is éjszakai járatok segítik az esti hazajutást. Az új 6363-as buszok Alsópáhok-Alsó megállóhelyről 21.25 és 23.45, míg a badacsonytomaji vasútállomásról 23.00 és 1.15 órakor indulnak. A járatok mindkét irányba megállnak Hévízen, Cserszegtomajon, Keszthelyen, Gyenesdiáson, Vonyarcvashegyen, Balatongyörökön, Balatonedericsen, Szigligeten, Badacsonylábdihegyen és Badacsonyban is, illetve a badacsonytomaji vasútállomáson átszállást biztosítanak a Balatonfüred és Tapolca között közlekedő Bagolyvonatokra – tudatta a Volánbusz Zrt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában