Igazi közösségi program

2023.08.27. 13:00

Szent György-hegy matiné tizenhat helyszínen

Tizenhat helyszínen várja az érdeklődőket egész napos, kötetlen programmal a Szent György-hegy matiné szeptember 2-án.

Szijártó János

Évről évre népszerűbb tanúhegyünk a Szent György-hegy, amely nagyban köszönhető a különböző színes programoknak. Szeptember elején a Szent György-hegy matiné várja az érdeklődőket

Fotó: Szijártó János/Napló

A szüreti időszak kezdetén immár második alkalommal megrendezendő program a Szent György-hegy hajnalig "kistestvérének" is tekinthető. A borászatok célja ezúttal is egy kellemes nap biztosítása, nyitott pincék jelleggel, ahol a résztvevők közelebbről is megismerhetik a hegy vendéglátóit és finom borait. A matiné családiasnak ígérkezik, tizenhat helyszínnel, amelyeken déltől este 8 óráig látják vendégül a bor- és természetkedvelő közönséget. 

- Tavaly nagyon megszerettük ezt a napközbeni eseményt, mert kedves társaságok, családok érkeztek, és egy igazi közösségi program született. A tizenhat helyszínen lesznek gyerekprogramok, miközben a szülők fröccsözhetnek, borozhatnak, beszélgethetnek. Akusztikus koncerteket is szerveztünk, de le lehet ülni társasozni, kártyázni, vagy éppen neki lehet indulni egy jóízű sétának a csodálatos környezetben. Idén lesznek új helyszíneink is, az előző évben már megismertek mellett – mondta el tájékoztatójában Budavári Dóra a szervezők nevében.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában