A természet véletlenje szült szobrokat

2023.09.07. 20:00

Kőrakásban pihent az ősemberfejre emlékeztető kavics

"Egy kőrakásban pihent, talán egyik ősünk kicsinyített feje" – írta olvasónk a kavics mellé, amit lefotózott. Másik fényképe szintén azt mutatja szerinte, hogy a természet, a véletlen is hozhat létre szobrokat, legalábbis emberi alkotásra emlékeztető formákat. 

Rimányi Zita

Forrás: Olvasónktól 

Az érdekes formájú kavicsok fotóit Váti Ferenc küldte el szerkesztőségünknek Devecserből. 

Forrás: Olvasónktól 

Továbbra is várjuk olvasóink fotóit felhívásainkra, melyekben azt kértük, küldjenek nekünk csodálnivalókat, fura formájú felhőket, színes szirmú virágokat, finom szárnyú rovarokat, gyökerükkel, törzsükkel érdekes alakzatot alkotó fákat, tájházi csendéleteket, esetleg naplementéről, napfelkeltéről készült felvételeket, mert ideje jobban megismerni kis szomszédaink szépségeit, ideje ráismernünk, milyen érzéseket keltenek bennünk az égi, a földi látnivalók. Az a legjobb, ha megfogalmazzák, a fényképükről mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában