Veszély!

2023.12.11. 21:00

Ha erről a számról hívják, ne vegye fel a telefont!

A napokban hívogattak a 06/72/900-986 telefonszámról. Nem vettem fel, mert nincs pécsi ismerősöm. De nem csak ezért tettem jól.

Veol.hu

Forrás: pexels.com

Emlékeim szerint tavaly is ügy volt ebből ebből a telefonszámból, akkor a térség vállalkozóit csörgette meg egy magát egy közvélemény-kutató munkatársának kiadó telefonos ember, ezt megírta egy harkányi újság is akkor. Nem a közvélemény-kutatással van baj, annak is megvan a helye, hanem azzal, hogy ez a telefonos ember néhány napon belül több alkalommal is telefonál, hiába kérik azok, akik felveszik, hogy ne tegye. Már, ha beleszólnak a telefonba.

Állítólag a hívó ismeretlen megbízó jóvoltából telefonál, és meghatározott személyt vagy céget keres. Mivel senki sem kötelezhető válaszadásra, kulturáltan vonalat lehet bontani, majd akár a blokkolási listára is fel lehet venni a számot. Nem árt tudni, hogy az említett telefonszám internetes fórumokban nem túl jó színben van feltüntetve. A tudakozóban nem szerepel. A lényeg: ne vegyék fel, ha erről a számról hívják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában