Kicsik öröme

2023.12.10. 19:01

Megérkezett a Mikulás a balatonfüredi gyerekekhez: vidámság elegáns környezetben (videóval)

Díszes vonaton, ajándékkal érkezett a Mikulás a balatonfüredi gyerekekhez december 9-én, szombaton. A menet a város egyetlen lakótelepéről indult délelőtt, útközben több helyen megállt és egészen a Huray-villáig vitte az apróságokat, akiket a gyönyörű villa, elegáns, karácsonyi díszbe öltöztetett udvarán rendkívül gazdag programokkal vártak a szervezők.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika / Napló

Az emberek arról beszéltek, ez a program mindenkinek különleges, emlékezetes élmény, illetve ajándék!

Már a lakótelepen nagy tömeg fogadta a Mikulás vonatot, amelyre felülhettek kísérőikkel együtt a gyermekek, akik nagy izgalommal, csodálkozva fogadták a vonatot, rajta a Mikulást. Aztán az utazás végén, a gyönyörűen felújított Huray-villa kertjében, alkalomhoz illő, kellenes, halk muzsika mellett igazi ünnepi, illetve karácsonyi mesevilág fogadta őket, ahol találkozhattak a Mikulással. A szülők egymás után készítették el a fotókat, amint az apróságok ajándékot kapnak a piros ruhás, hófehér szakállú vendégtől. 

Mikulás vonat Füreden
Fotó: Kovács Erika  / Napló

A rendkívül vidám, elegáns Mikulás-napi ünnepséget Gáspár Ákos képviselő, a Bablena, a Karácsony és a Hinger család szervezte, illetve vett részt rajta, az eseményt nagyon sok helyi vállalkozó is támogatta. Valamennyien mindenből kivették részüket, és azon voltak, hogy a kicsik kitűnően érezzék magukat, ami sikerült is nekik! 

Mikulás Füreden
Fotó: Kovács Erika  / Napló

A balatonfüredi Mikulás mulatságot tavaly rendezték meg először Gáspár Ákos és a Bablena család kezdeményezésére, amit már akkor jelentősen támogatott a Karácsony család és mások. Gáspár Ákos lapunknak kiemelte, nagy örömmel tölti el, hogy idén is ilyen sokan vettek részt a Mikulás-napi ünnepségen. Azt mondta, külön örvendetes, hogy a gyerekeknek ekkora örömet, boldogságot teremtettek a kitűnő hangulatú, sokféle programmal és finomságokat kínáló rendezvénnyel. A kicsiket ezúttal is természetesen elkísérték szüleik, nagyszüleik, köztük Molnár Judit bizottsági elnök, képviselő, aki férjével, Molnár Gyulával együtt elhozta unokáit, Miklóst és Mártont, valamint Happ Olivér, a márkói Happ Kft. ügyvezetője, aki kisfiával, Félixszel érkezett. 

A felnőttek elismeréssel beszéltek arról, hogy ilyen ragyogó körülmények között fogadták őket, a gyerekeket ráadásul gazdag csomaggal meg is ajándékozott maga, a Mikulás. Nem beszélve arról, hogy a csodásan feldíszített, karácsonyt idéző kisvonatokkal meg is utaztatták őket. A Mikulást sikerült nekünk is elcsípni, ebben a videóban arról is mesél, hogy fáradt ugyan, de örömmel látja a mosolygós arcokat: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában