Fotós felhívás olvasóinknak

2024.01.07. 21:11

Elvarázsolta egy hely kiránduláskor? Küldje el! Kedvenc túrán készült képeiket várjuk

Küldjön csodát, amit kirándulás során örökített meg! Újabb olvasóinknak meghirdetett fotós felhívásunk azoknak szól, akik szívesen kiválasztják kedvenc túrán készült fotójukat, és örülnek, ha sokaknak megmutathatják azt.

Rimányi Zita

A Római-fürdő szurdokvölgye nyáron azért különleges, mert belesétálhatunk a Gaja medrébe, télen itt látható a Bakony legnagyobb vízesése

Forrás: Szelfi Off Túrák

Örülünk, ha felhívásunkra olyan fényképet küld, amit mostanában készített például kanyargó ösvényről, érdekesen összekapcsolódó faágakról, csak télen vagy esők után csobogó patakról, de szívesen megnézzük korábbi albumaiból kikeresett fotóját is például hegyvonulatról, forrásról, olyan szikláról, amely mögül szinte bármikor kibújhat egy manó, ha képzeletünknek nem szabunk határt. 

A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Kérjük, azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában