Futóverseny a Tagore sétányon

2024.02.11. 14:00

Esőben is Szerelmes Füred – Az időjárás nem kímélte az indulókat (képgaléria, videók)

Az időjárás idén nem fogadta igazán a kegyeibe a Szerelmes Füred elnevezésű futóverseny résztvevőit, a hangulat azonban ezúttal is remek a Tagore sétányon zajló eseményen.

Horváth Gábor

A gyermekek 600 métert teljesítettek, a felnőttek 7, 21 és 50 kilométeren indulhattak, illetve természetesen a programban ott van a klasszikus 2x7 km-es váltófutás is

Fotó: Fülöp Ildikó

Vasárnap reggel nyolc óra óta koptatják a balatonfüredi Tagore sétányt és környékét a Szerelmes Füred résztvevőinek futócipői. Az időjárás nem kíméli a sportolókat, hiszen váltakozó intenzitással, de folyamatosan esik az eső, viszont a hőmérséklet kellemes 9-10 fok Celsius.

Ahogyan azt megszokhattuk, a gyermekektől az idősebbekig minden korosztályt megmozgat a rendezvény, amelyről hamarosan részletes beszámolóval is jelentkezünk. A gyermekek 600 métert teljesítettek, a felnőttek 7, 21 és 50 kilométeren indulhattak, illetve természetesen a programban ott van a klasszikus 2x7 km-es váltófutás. 

Az alábbi videóinkban mutatjuk a gyermek futam, illetve a 7 km és a félmaratoni viadal rajtjait: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában