Várjuk a jelentkezőket

2024.02.14. 08:00

Tündérszépek: Lépj ki a rivaldafényre!

Várjuk a leggyönyörűbb vármegyei hölgyek jelentkezését, akik szeretnék megmutatni magukat ország-világnak, és így az ismertség felé is elindulni.

Veol.hu

Az országos döntő mezőnye 2022-ben

Forrás: MW

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Veszprém vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18–35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. 

Eddig minden évben nagy érdeklődés övezte a programot, amelyen a hölgyek előbb csak szűkebb környezetükben, majd országos szinten is megmérettethetik magukat. 

A tapasztalatok szerint ez jó ugródeszka akár a szépségiparban, akár a médiában szeretne valaki elhelyezkedni. De ha csak egy kis önbizalom-építésre lenne szükség, arra is kiváló lehetőség a viadal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában