Gyereknevelés

2024.03.06. 11:00

Aktuális kérdések és válaszok: szülők iskolája Bándon

A község önkormányzata és a Bándért Közalapítvány szervezésében indították el Szülők iskolája címmel azt a beszélgetéssorozatot, melynek első alkalmát a Steierlein Katalin Közösségi Házban tartották meg március elsején.

Benkő Péter

A gyermekneveléssel, szülőszerepekkel foglalkozó beszélgetéssorozat nyitott, így volt ez az első alkalommal is, melyen a jó szülő vagyok-e, vajon jól csinálom? témakörét boncolgatták. Az előadó Stroh Nicolette kommunikációs tréner, coach volt.

Forrás: közösségi ház

Az intézmény beszámolt róla, a Szülők iskolájának első találkozóján nagyszerű volt rengeteg fiatal anyukával eszmét cserélni, és azt látni, hogy a gyereknevelés örömei és buktatói mit sem változtak az elmúlt évek alatt. Valószínűleg nem is fognak, így a gyermeknevelés kérdései, témája, problémái mindig aktuálisak lesznek. A megkezdett, jó hangulatú beszélgetést március 22-én 17 órakor folytatják a kommunikációs tréner vezetésével, ahova minden érintettet várnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában