Tündérszépek

2024.03.01. 14:00

Az első jelentkezők fotózása kezdődik

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Veszprém vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán.

Veol.hu

A 2022-es Tündérszépek szépségverseny döntője

Fotó: MW Archívum

A jövő héten kezdődik meg első körben a jelentkezők fotózása. Négy szettben készül róluk profi fotó (alkalmi, utcai, sportos és fürdőruhás). Akik még nem jelentkeztek, de szándékukban áll, ne aggódjanak, ugyanis van még idejük. A regionális előválogató április 8-án indul. 

Az első, regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba. 

A tapasztalatok szerint ez jó ugródeszka akár a szépségiparban, akár a médiában szeretne valaki elhelyezkedni. De ha csak egy kis önbizalom-építésre lenne szükség, arra is kiváló lehetőség a viadal. 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Veszprém vármegye szépségei Fejér, valamint Zala hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában