Tündérszépek

2024.04.02. 10:02

Hamarosan jön a fotózás második turnusa (galéria)

2024-ben immár ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Veszprém vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Veol.hu

A fotózás első köre már megvolt, azóta is sorra érkeznek be a Tündérszép-jelöltek jelentkezései, akiket a napokban fogunk értesíteni a továbbiakról. 

Futó Anett, akinek a fő motivációja, hogy javítson az önbizalmán
Futó Anett, akinek a fő motivációja, hogy javítson az önbizalmán.
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A mai világban rengeteg lány küzd önbizalomhiánnyal, így sokan nem mernek belevágni egy szépségversenybe, holott minden adottságuk meglenne hozzá. A Tündérszépek szépségverseny tökéletes ugródeszka lehet annak, aki a médiában vagy a szépségiparban szeretne elhelyezkedni. 

Ha szeretnéd te képviselni Veszprém vármegyét a fináléban, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb!

 Az első, regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megmérettetheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában