hirdetés

2018.03.15. 21:35

A Diegóban mindig a legújabb trendnek megfelelő a kínálat (x)

A Házgyári út egyik nagy előnye, hogy mindig találni szabad parkolóhelyet az ide települt áruházak és üzletek előtt.

Juhász-Léhi István

Meiczinger Márton, a veszprémi Diego első embere szerint üzletükben ilyenkor, tavasszal nagy a forgalom függönyökből, és sokan cserélik le a szőnyegeket is Fotó: Juhász-Léhi István

A Diegót lassan két évtizede kereshetik fel itt a vevők.

Meiczinger Márton, a veszprémi Diego áruház tulajdonosa, ügyvezetője azzal kezdte, hogy az áruház 17 évvel ez-előtt nyitott meg, és azóta a Házgyári úton működnek.

- Cégünk azóta fejlődött és növekedett, az akkori árbe-vételünket megdupláztuk: ma már több mint félmilliárdos a nettó árbevételünk. Tíz alkalmazottat foglalkoztatok, úgy érzem, hogy Veszprémben, a megyében a cégem piacvezető. Mi már 17 éve is köszöntünk és kávéval kínáltuk az embereket, a betérő vevőket. Nem azt kérdeztük, hogy vásárolnak-e, hanem megkínáltuk őket egy forró kávéval. Akkor furcsa volt ez az embereknek, és az is, hogy köszönünk... – mondta Meiczinger Márton.

A veszprémi Diego ügyvezetője a kollégáitól elvárja, folyamatosan képezzék magukat, és nagyon fontos, hogy úgy szolgálják ki a vevőket, ahogy azt ők is igényelnék.

- Elvárás, hogy a 18 órai zárás előtt öt perccel is mosolyogni kell a vásárlóra! – hangsúlyozta Meiczinger Márton, aki elmondta: a kínálatot folyamatosan változtatják a legújabb trendnek megfelelően. A Diego árukészlete hatalmas, minden terméket vagy azonnal, vagy egy-két napon belül beszereznek. Új termékcsaládjuk lett hat évvel ezelőtt a lakástextil: függönyökben, karnisokban is nagyon nagy a kínálat. Minden évben négyszer, az évszakoknak megfelelően újítják meg a termékválasztékukat.

Meiczinger Márton, a veszprémi Diego első embere szerint üzletükben ilyenkor, tavasszal nagy a forgalom függönyökből, és sokan cserélik le a szőnyegeket is Fotó: Juhász-Léhi István

- A Házgyári útnak nagy előnye, hogy mindig találni szabad parkolóhelyet, ám egy nagy hátránya is van. Nem értem, hogy miért nem tiltják ki a hét tonnánál nagyobb gépjárműveket erről az útról, hiszen van egy déli elkerülő út, ami ugyan hosszabb, de dél-után kettőtől ötig itt szinte csak lépésben lehet közlekedni. Erre mindenképpen megoldást kellene találni – foglalta össze Meiczinger Márton, ám azt még sietett hozzátenni, hogy nagyon sok áruház és színvonalas üzlet települt ki a Házgyári útra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!