önök szavaztak

2018.03.12. 10:50

Olvasóink többsége elégedett a jelenlegi munkahelyével

Kedden, március 13-án rendezik meg a Napló IV. Állásbörzéjét a Veszprém Arénában. Ennek kapcsán azt kérdeztük olvasóinktól, kilátogatnak-e a rendezvényre.

veol.hu

Olvasóink mintegy ötöde (19 százalék) még nem találta meg álmai állását, és ehhez a legjobb lehetőségnek a Napló Állásbörzéjét gondolja – nem alaptalanul, közel ötven kiállító, köztük a régió legnagyobb munkaadói kínálnak munkalehetőséget a keddi rendezvényen.

Nagy öröm, hogy szavazóink többsége, 68 százalékuk elégedett a jelenlegi munkahelyével, szeret ott dolgozni – ez azt is jelzi, hogy a megyében a munkaadók többsége megbecsüli alkalmazottait, olyan munkafeltételeket teremt számukra, amelyekkel képesek a cégnél tartani őket.

Ettől függetlenül az elégedett munkavállalóknak éppúgy, mint azoknak az olvasóinknak, akik még bizonytalanok (13 százalék), érdemes kilátogatniuk a Napló Állásbörzére, hiszen ott nemcsak különféle munkalehetőségekkel, hanem az oktatási intézmények kínálatával is megismerkedhetnek – az élethosszig tartó tanulás, önmagunk folyamatos képzésének fontosságát pedig talán már nem is kell hangsúlyoznunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!