ingatlanok a megyében

2018.05.14. 12:40

Van kéznél ötszázötven milliója? – Balatonkenesén egy hétszobás villát vehet belőle

A balatoni ingatlanárak évek óta szárnyalnak, most megnéztük mennyi pénzre van szükség, hogy egy exkluzív otthonba költözhessünk.

Szauer Annamária

A legdrágább ház, amit találtunk a jofogas.hu oldalon egy Balatonkenesén álló partmenti luxusvilla. Itt az ötszázötven milliós árért cserébe egy hétszobás, saját partszakasszal rendelkező, két szintes ingatlant kapunk. A fürdőszobák számát sem aprózták el, öt is található az épületben.

Balatoni panorámával az igazi A kép illusztráció Forrás: pixabay.com

Nem messze innen Tihanyban négyszázkilencven millióért kaphatunk egy három szintes, hét fürdőszobás ingatlant. A településen általában nehéz nagyobb kerthez jutni, de itt ezzel sincsen gond, az ötszáz négyzetméteres kúria egy kétezer-négyszáz négyzetméteres telken helyezkedik el. A hely jellegéhez méltóan borospince is jár a vásárláskor.

A kikötő, háttérben az apátság Fotó: Balogh Ákos/napló

Borkedvelők előnyben: Dörgicsén egy háromszázkilencven milliós ház, a hozzá tartozó 3,5 hektáros szőlőbirtok és egy hatalmas pince rátok vár. Az ingatlan energiatakarékos anyagokból épült, teljes berendezéssel és egy traktorral együtt vásárolható meg. A kertben vízforgatós medence, automata locsoló rendszer, fatüzelésű kemence található.

Hatalmas szőlőbirtok is jár a ház mellé A kép illusztráció Forrás: pixabay.com

Ha szeretnénk kicsit olcsóbban megúszni a vásárlást ugorjunk át Balatonfüredre, itt már háromszázharminc millióért is kaphatunk házat. A kert miatt sem fog fájni a fejünk, hiszen automata öntözőberendezés látja el vízzel a zöld gyepet. Úszómedence, napozóterasz, szauna és konditerem gondoskodik arról, hogy mindig jól érezzük magunkat. Mindezt megfejeli a panoráma és a sétavitorlázás, amit a vásárló ajándékba kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!