hirdetés

2018.09.25. 14:33

Megnyílt a térség legkülönlegesebb benzinkútja, a téti Oldtimer83

Többéves tervezés és egy esztendőt felölelő építkezés eredményeként szeptember 21-én ünnepélyes átadó keretében megnyílt a különleges hangulatú téti Oldtimer83 benzinkút és kávézó.

A téti székhelyű Sokoró Ipari és Kereskedelmi Kft. beruházásában megvalósult, igazán egyedi üzemanyagtöltő-állomás széles körű szolgáltatásokkal várja nemcsak a város, hanem a környező települések lakóit, valamint természetesen az átutazókat. A megnyitón jelen voltak a tervezésben és a kivitelezésben részt vevő vállalkozások képviselői is – a benzinkút létrehozásán összesen 46 cég több mint 200 munkavállalója dolgozott.

Ünnepi beszédet mondott Majsa Sándor, a Sokoró Kft. ügyvezető igazgatója és Szabó Tibor, a beruházás vezetője. Köszönetüket fejezték ki mindazoknak, akik részt vettek ebben a nagy volumenű projektben, különösképpen a Sokoró Kft. csapatának, akik a napi munkájuk mellett, minden tudásukat és kreativitásukat felhasználva hozzájárultak ahhoz, hogy ez az impozáns „városkapunak” is beillő üzemanyagtöltő-állomás létrejöhessen Téten, a 83-as számú főúton.

A benzinkút hivatalos átadását szimbolizálva Mallinerits Péter, az OMV Hungária Kft. nagykereskedelmi üzletágának vezetője és Majsa Sándor együtt átvágták a létesítmény bejáratánál kifeszített nemzeti színű szalagot, majd az egybegyűltek ízelítőt kaphattak a kávézó által kínált finomságokból.

Az Oldtimer83 üzemanyagtöltő-állomás kizárólag kiváló minőségű osztrák üzemanyagokat forgalmaz, melyek egyenesen a Bécs melletti Schwechatból érkeznek Tétre. Gázolajból és 95-ös benzinből normál, illetve prémium változat is kapható, továbbá AdBlue adalékot ugyancsak tankolhatnak a vásárlók.

A kétállásos kézi autómosó a német EHRLE technológiával, eredeti EHRLE tisztítószerekkel biztosítja, hogy a gépjárművek makulátlan tisztaságúak legyenek. Az Oldtimer83 shopban a vásárlók mindent megkaphatnak, amire egy pihenő alkalmával szükségük lehet. Többek között üdítők, energiaitalok, snackek, csokoládék széles és minőségi választéka mellett a szükséges autóskellékek, például szélvédőmosók, olajok, illatosítók is elérhetők itt.

A különleges, oldtimer hangulatú kávézóban extra minőségű kávék, sütemények, péksütemények, házi szendvicsek, valamint sok egyéb finomság közül lehet választani. Ez a nem mindennapi vendéglátóhely ideális környezetet biztosít nyugodt, csendes beszélgetéseknek, útközbeni hosszabb pihenőnek, vagy akár egy-egy baráti összejövetelnek.

A sajátos, nosztalgikus atmoszférájú shop és kávézó igazi kincseket is rejt: a látogatók megcsodálhatnak egy 1933-ban Münchenben gyártott BMW R4 motorkerékpárt, egy 1952-es készítésű, GS35 típusú Hoffer traktort, valamint egy eredeti benzinkútoszlopot, mely hajdanán Téten működött. A gyerekeknek pedig bizonyára nagy kedvence lesz a kávézó teraszán található, a Sokoró Kft. egyedi tervei alapján készített kistraktor.

Az Oldtimer83 üzemanyagkúton szünet nélkül lehet tankolni. A shop és a kávézó minden nap 5 és 21 óra között tart nyitva. Éjszaka, 21-től és 5 óráig automata fizetési lehetőséggel használható a töltőállomás, ahol elektromos töltő, porszívó és kompresszor szintén a vendégek rendelkezésére áll.

Címkék#Tés#P+R

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!