elismerés

2018.10.18. 09:22

Pro Turismo-díjat kapott Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke

Orbán Viktor miniszterelnök és Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója adta át Laposa Bencének, a Balatoni Kör elnökének a turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését, a Pro Turismo-díjat a Művészetek Palotájában, a Turizmus Summit 2018 konferencián.

Kovács Erika

Fotó: Szindbád az Utazó

Laposa Bence megkeresésünkre azt mondta, meglepte a díj, nagy megtiszteltetésnek tekinti, amely egy egész csapat munkáját ismeri el, a Balatoni Kör-, illetve közvetlen munkatársai erőfeszítését. Kiemelte,

elkötelezett a minőségi termék és szolgáltatás mellett, amelyekért a jövőben is dolgozik kollégáival együtt a Balatonnál.

Orbán Viktor miniszterelnök és Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója adta át a díjat Laposa Bencének Fotó: Szindbád az Utazó

A konferencián több balatoni szereplőt is díjaztak:

Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke mellett Fülöp Zoltán, a VOLT Fesztivál, a Balaton Sound és a MOL Nagyon Balaton alapítója, Könnyid László, a hévízi Hotel Európa Fit vezérigazgatója, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke is átvehette a legrangosabb hazai turisztikai elismerést. A konferencián bemutatták az új országmárkát, Budapest új őszi imázsfilmjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!