Ingatlanbazár

2022.02.05. 11:30

Nemesvitán valakik nagyon szépen dolgoztak!

Legalábbis ami ezt a 49 nm-es, eladó ingatlant jelenti. Egy csodás, gondosan felújított nádtetős szépség kapott új lehetőséget. És most úgy fest, bármelyikünk megszerezheti magának, 32,9 millió forintért….

Ingatlanbazár

“Az ingatlan jelen állapotában nyaralóként használható, fűtési rendszer kiépítésével azonban állandó lakhatásra is alkalmas lehet. A tető héjazata néhány éven belül cserére szorul. Elektromos fűtés kialakításához a villanyhálózatot bővíteni szükséges, de gáz központi fűtés kiépítésére is van lehetőség. Az ingatlan befektetési célra, nyaralónak vagy egy-két személy állandó otthonának is ideális lehet. A ház befejezéséhez a már begyűjtött információk, szakemberek  elérhetősége valamint az eddigi munkák elvégzéséről a részletes leírások rendelkezésre állnak. A ház helyi védelem alá vonása pályázati lehetőséget biztosíthat a ház műemlék állapotú helyreállítására. 

Nemesvita a Keszthelyi-fennsík erdőkkel határolt völgyében fekszik, fő vonzerejét a festői szépségű fekvése, csodálatos panorámája a Balatonra és a tanúhegyekre, valamint borospincéi és a régmúltat idéző népi lakóházai adják. Kanyargós utcáin sétálva az ember úgy érzi, hogy a Balaton Szentendréjén találta magát.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!