Kinőtték a korábbi helyet

2022.05.06. 19:00

Új bemutatóteremmel bővült a balatonfüredi vállalat

Harminc­éves a Völcsey Hőtech Kft., és ebből az alkalomból új bemutatótermet nyitottak csütörtökön.

Kovács Erika

Holczer András alpolgármester, Kontrát Károly és Völcsey Zoltán szalagátvágással adta át az épületet

Forrás: Penovác Károly/Napló

– Nem gondoltam harminc évvel ezelőtt, hogy a mai esemény megtörténhet, illetve azt sem, hogy egy kis családi vállalkozásból egy csapatot állíthatunk fel – mondta Völcsey Zoltán a bemutatóterem megnyitóján. Hozzátette, három évtizeddel ezelőtt kezdte meg a munkát, majd csatlakozott hozzá az édesapja és a felesége is, jelenleg tizenegyen dolgoznak a társaságnál, ezért kinőtték a korábbi helyet. Így hozták létre másfél év alatt a bemutatótermet irodákkal, mű­hellyel, szervizzel. Bíznak a további fejlődésben. 
Kontrát Károly ország­gyű­lési képviselő elismeréssel beszélt a beruházásról, a cég kitűnő hírnevéről, fejlődéséről. – A fürediek örülhetnek annak, hogy ilyen megbízható vállalkozások működnek a városban, mert jó mesterembert ma nagyon nehéz találni. 
Bóka István polgármester büszkén beszélt az igényességről, amely a bemutatóteremre és környezetére jellemző, ahol gondozott zöldterületek, virágok díszítik az udvart. – Így kell hozzáállni a közösséghez, a vevőkhöz – mondta. 
Zuggó Balázs, a Daikin Hungary ügyvezető igazgatója megjegyezte, büszke a füredi céggel való együttműködésre. 
A köszöntők után szalag­átvágással adták át az épületet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!