Boross Ottó

2023.12.11. 07:00

A Vemév-Szer ügyvezetőjének szólt a taps a fővárosban: az Év vállalkozója lett

Boross Ottó, a Vemév-Szer Kft. ügyvezetője is átvehette az Év vállalkozója elismerést a Magyar Vállalkozók Napján.

Veol.hu

Varga Mihály pénzügyminiszter, Boross Ottó és Eppel János, a VOSZ elnöke a gálán

Forrás: Vemév-Szer Kft/Facebook

Huszonnegyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Vállalkozók Napja ünnepséget a közelmúltban Budapesten a Művészetek Palotájában. Az eseményen Eppel János, az idén 35 éves Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mondott ünnepi beszédet. A rendezvényen megjelent Varga Mihály pénzügyminiszter és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszer is. A gálán Veszprém vármegyéből Veszprém Boross Ottó, a Vemév-Szer Kft. ügyvezetője is átvehette az Év vállalkozója címet. 

Az elismerésről már az idei Vármegyei Prima Gálán is beszámoltak, így a cégvezetőnek nemcsak a fővárosban, de Veszprémben is szólt már a taps.

Az idén először adták át a Magyar Vállalkozói Nagydíjat. Demján Sándor, a VOSZ örökös elnöke posztumusz részesült ebben a díjban. Méltatásakor elhangzott, hogy példaértékű vállalkozói életpálya, a magyar kultúra és tudomány önzetlen támogatása és a magyar gazdaság fejlődése érdekében nyújtott egyedülálló életmű elismeréséül részesült a díjban. Mellette négyen vehették át a Magyar Gazdaságért Díjakat, húszan a VOSZ által alapított 2023. Év Vállalkozója Díjban részesültek, négyen pedig a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat kapták meg. A rendezvényen beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!