aztán jön a hidegfront

2020.09.13. 08:14

A hét második feléig még Veszprém megyében is kitart a nyár

Csütörtök estig érdemi változás nem lesz, ekkor azonban már kisebb záporra, esetleg zivatarra is mutatkozik minimális esély a pénteki hidegfront előtt.

Forrás: pixabay

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint vasárnap sok napsütés, mérsékelt északkeleti szél, délután 30 Celsius-fok közelébe melegedő levegő jellemzik az időjárást. Az esti órákban 21 fok környékére csökken a hőmérséklet.

Hétfőn fátyolfelhők szűrik a Nap fényét, de marad a száraz, nyári idő mérsékelt légmozgással. Hétfő reggel 16, délután 29, este 21 Celsius-fok várható.

Csütörtök estig érdemi változás nem lesz, ekkor azonban már gomolyfelhők is képződhetnek, kisebb záporra, esetleg zivatarra is mutatkozik minimális esély a péntekre virradóan érkező gyenge hidegfront előtt.

Az említett pénteki front legszembetűnőbb változása az lehet, hogy a nappali maximum értékek vasárnapig már csak 20 fok körül alakulnak és reggelente is már csak 10 Celsius-fok várható. Komoly csapadék és erős szél továbbra sincs kilátásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!