Említésre méltó csapadék nélkül

2021.12.28. 07:22

Ködös, szürke keddünk lesz Veszprém megyében

Erősen felhős, párás, több helyen tartósan ködös idő lesz. Északon hószállingózás, ónos szitálás, délen szitálás fordulhat elő. Késő estétől északnyugat felől vegyes csapadék érkezik. A délkeleti szél csak néha élénkül meg - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Forrás: Pixabay

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint kedden többnyire szürke, borongós időre számíthatunk, említésre méltó csapadék nélkül, azonban gyenge ködszitálás, a nap első felében ónos ködszitálás előfordulhat. Gyenge délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 1 Celsius-fok közelében tetőzik.

Szerdára virradóra, illetve napközben többször érkezik gyenge vegyes halmazállapotú csapadék. Ez az éjszakai órákban, reggel gyenge havazás, havas eső, esetleg fagyott eső, ónos eső is lehet, délelőtt már eső lesz a jellemző, a délutáni órákban szakadozik a felhőzet. Gyenge északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 0, délután 4 Celsius-fok körül ígérkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!